Kradzież dekli z nowym logo z wątku ChillOutPL

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomecki994
    Ambiente
    • 2009
    • 201

ChillOutPL, o czym Ty gadasz? Jesteśmy w kręgu Twojej sytuacji i patrzymy na sytuację w zarysie zdarzeń dnia dzisiejszego, dlatego naprawdę niskie pobudki Tobą kierują skoro możesz zjechać kobiete bo kupiłeś felgi za 60 zł które musiałeś oddać. Nie mówimy o innych rzeczach, bo to Cię nie tyczy po prostu, nie dawaj jakiś przykładów które nie mają związku z sprawą.
    Octavia jest jak dobry lokaj - czasami zapominasz, że on w ogóle istnieje, ale gdyby go nie było, to świat zwaliłby Ci się na głowę.

Komentarz

• adi747
      L&K
      • 2008
      • 1138

wyluzujcie chłopaki pomijając że obraził kobiete to mąż tej kobiety też go obraził nazywąjąć (XXXXX)
      http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
      była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
      2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
      JEST
      megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
      octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
      octavia 2 2.0TDI BKD

Komentarz

• ChillOutPL
        Rider
        • 2011
        • 672

tomecki994, zobaczymy, czy jak ktos Cie kiedys PUBLICZNIE oskrazy o cos czego nie zrobiles swiadomie i bedzie na Tobie "psy wieszał" czy tez podejdziesz do tego ze stoickim spokojem
        Moja dawna O1
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...082763#1082763

Dawny Volkswagen GOLF Mk4
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71147

MOJE SEICENTO SPORTING
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

Komentarz

• lukas25w
          Rider
          • 2012
          • 653

adi747, dobra ale nie powiedział jednego zasranego do cho**ry słowa przepraszam w stronę tej kobiety do ch*ja pana no :evil: zero skruchy

Komentarz

• ChillOutPL
            Rider
            • 2011
            • 672

do mnie tez tego nie zrobiono wiec wiesz jak jest...
            Moja dawna O1

MOJE SEICENTO SPORTING

Komentarz

• tomecki994
              Ambiente
              • 2009
              • 201

Co mąż zrobił to mąż, nie musiał kierować takiego chamskiego tekstu do kobiety, jakie wyluzujcie? Teraz każdy każdego zjedzie i będzie "luźno chłopaki"? Coś tu jest nie na miejscu.
              Octavia jest jak dobry lokaj - czasami zapominasz, że on w ogóle istnieje, ale gdyby go nie było, to świat zwaliłby Ci się na głowę.

Komentarz

• Voytaz_Fabia
                Ambiente
                • 2013
                • 131

i miał ChillOutPL nowy temat o swojej furze... może do 3 razy sztuka
                Mniejsza siostra:
                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66377

Czyszczenie tapicerki w domu klienta | Ozonowanie pomieszczeń - Śląsk!
                Rabat na hasło OCP

Komentarz

• lukas25w
                  Rider
                  • 2012
                  • 653

ChillOutPL, pojmij to to w końcu kobieta zobaczysz znajdziesz kiedyś kobitę taką przy której napewno będziez musiał przepraszać za to czego nie zrobiłeś

Komentarz

• eaglemirek
                    RS
                    • 2010
                    • 14145
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

ChillOutPL, Człowieku mylisz ch../z palcem przepraszam że dosadnie ale chyba należysz do osób którym należy tylko i wyłącznie w ten sposób tłumaczyć bo innego tłumaczenia nie przyswajają :!: Co mają wspólnego dekle i wiek pani i jej syna
                    Dekle jeśli sam nie zajumałeś to powinieneś zdawać sobie sprawę że prawie w 100% pochodzą z kradzieży i jeśli je kupiłeś to popierasz taki rodzaj przepływu rzeczy a to już jest naganne. Mentalność Kalego. Na początku roku w innym topiku jeszcze byłem wstanie pomyśleć że nie dokońca się zrozumieliśmy i poniosły nas emocje ale teraz te kilka stron utwierdziły mnie tylko że nie jesteś godzien abym ci kiedykolwiek podał rękę a po tym co napisałeś o kobiecie to mam ochotę co najmniej splunąć na buty. Zaraz linkuję w topiku małosląskim aby inni z okolic przekonali się jakim jesteś człowiekiem. Admin mam nadzieję również rozpatrzy twoje wypowiedzi :!:

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• Patiii0101
                      Ambiente
                      • 2013
                      • 125

A ja uważam że ChillOutPL ma rację. Każdy z nas jest człowiekiem i każdy ma uczucia.

Komentarz

• tomecki994
                        Ambiente
                        • 2009
                        • 201

Zamieszczone przez ChillOutPL
                        tomecki994, zobaczymy, czy jak ktos Cie kiedys PUBLICZNIE oskrazy o cos czego nie zrobiles swiadomie i bedzie na Tobie "psy wieszał" czy tez podejdziesz do tego ze stoickim spokojem
                        Na pewno nie będe nikogo obrażał bo jednak rodzice wychowali mnie na kogoś kulturalnego i jestem z tego dumny, do póki tego nie pojmiesz nie mamy o czym gadać. Mam nadzieję że nigdy się na siebie nie natkniemy w realu. Z mojej strony to wszystko, pozdrawiam.

Komentarz

• str33t
                          Rider
                          • 2010
                          • 625

Wszyscy najeżdżamy na ChillOutPL. Chłopak się zwyczajnie zdenerwował i przekroczył (bez wątpienia) pewną granicę. Oddał dekle, stracił pieniądze, a 3/4 pisze o nim jak o złodzieju - no ja też bym się wkur****

Komentarz

• adi747
                            L&K
                            • 2008
                            • 1138

Kobiete należało by przeprosić z racji tego że to kobieta i jej życie prywatne nie powinno Cie interesować ... zresztą nie z nią zacząłeś sprawe
                            JEST
                            octavia 2 2.0TDI BKD

Komentarz

• ChillOutPL
                              Rider
                              • 2011
                              • 672

tomecki994, Mowiąc szczerze, milobyloby Cie poznac na zywo, wtedy bys pokazał na co Cie stac skoro na forum dajesz mi podteksty

eaglemirek, a co do Ciebie to krótko i na temat ---> BEZ KOMENTARZA
                              Moja dawna O1

MOJE SEICENTO SPORTING

Komentarz

• adi747
                                L&K
                                • 2008
                                • 1138

nie ma co robić z niego złodzieja ani pisać jak o złodzieju do dupy sie sprawa potoczyła
                                JEST
                                octavia 2 2.0TDI BKD

Komentarz

• ChillOutPL
                                  Rider
                                  • 2011
                                  • 672

adi747, ona zaczeła mi wyskakiwac z prywatnymi sprawami... kobietę owszem, PRZEPRASZAM, jesli poczuła sie obrażona, ale swojego myslenia nie zmienie bo jesli ja kogos obrazam to licze sie z tym ze tez moge zostac obrazony
                                  Moja dawna O1

MOJE SEICENTO SPORTING

Komentarz

• westwi78
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 2940

Na miejscu adminów ten wątek bym zamknął "do wyjaśnienia". Bo tu wbrew pozorom problem jest dosyć poważny. A przegadywanki go tylko pogorszą.

Komentarz

• Tobi77
                                      Rider
                                      • 2012
                                      • 509
                                      • Octavia I combi (1U5)
                                      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez ChillOutPL
                                      Mi tez smierdzi, ale ogolnie mowiąc, nie poczuwam sie winny ze ja kupilem bo gdybym je kupił na giełdzie to też bym nie dochodził czy ktoś ukradł czy nie.
                                      Ale kupiłeś u typa spod ciemnej gwiazdy, jak sam pisałeś za dziwną kwotę, czyli od razu wydało ci się podejrzane. Nie zdziw się jak ktoś inny odkupi Twoje felgi z audi z nowymi kurami też za dziwną kwotę, a ty zastaniesz swoje autko na cegłach. Bo kupując u takich typków zachęcasz ich do takiej właśnie działalności. Powodzenia w życiu z tą selektywną moralnością - jak Kali ukraść krowa to dobrze, ale jak Kalemu ukraść krowa, to źle.
                                      Moja Octavia

Komentarz

• westwi78
                                        RS
                                        • 2008
                                        • 2940

Stara prawda "nie kupuj kradzionego, bo w końcu kupisz swoje".

Generalnie wątek jest do zamknięcia IMHO.

Komentarz

• freekon
                                          Rider
                                          S_OCP Member
                                          • 2007
                                          • 424

Wszystko fajnie, ale mnie w dalszym ciągu zastanawia skąd 100% pewność, że to były dekle tej "Pani" oraz nie podoba mi się ton wywyższania się Jej samej ponad innych.
                                          Również poruszył bym kwestię gróźb słownych pisanych przez tą Panią, a które również podlegają karą.
                                          Ani wiek, ani wykształcenie, ani pozycja społeczna nie świadczą o poziomie kultury
                                          jak widać na przykładzie tego tematu.
                                          Ambiente + pakiet na bezdroża
                                          było 153,4KM / 349,4Nm jest 176,1KM / 386,7Nm

Komentarz

• Andrev3
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2006
                                            • 6116

dokładnie tak samo uważam, zachowanie tej Pani też pozostawia wiele do życzenia...
                                            RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• kabanos
                                              RS
                                              • 2011
                                              • 4544
                                              • Octavia I combi (1U5)
                                              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Kolega Dareczek 36l. i jego żona piszą z tego samego loginu, co nie oznacza, że ta Pani ma tyle samo lat. :wink: To tak odnoście czepiania się wieku.

ChillOutPL, kupił dekle z niepewnego źródła, ale żeby go od razu nazywać złodziejem i paserem, to lekkie nadużycie. Również wysuwanie wniosku odnośnie wieku i związanego z nim zasobności portfela :roll:
                                              Oczywiście żadnemu z uczestników dyskuzji nie zdarzyło się kupić używanej rzeczy bez otrzymania paragonu

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• freekon
                                                Rider
                                                S_OCP Member
                                                • 2007
                                                • 424

Jak sama napisała, nawet ziemniaki na stragania kupuje na fakturę :diabelski_usmiech
                                                Ambiente + pakiet na bezdroża
                                                było 153,4KM / 349,4Nm jest 176,1KM / 386,7Nm

Komentarz

• kowal 2002
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 5161

Dobra, wszyscy się już "opluli" więc chyba wystarczy :? . Generalnie nie widzę opcji, żeby cokolwiek więcej z tego wynikło poza "biciem piany". Nikt nikogo za rękę nie złapał, nikt nie jest oficjalnie oskarżony ani skazany ( moim zdaniem zamiast" pie...lić" przez kilka stron na forum powinniście załatwić sprawę oficjalnie na Policji i tyle). Jak zainteresowani będą mieli coś konstruktywnego do dodania to proszę o info do któregoś z adminów w celu weryfikacji i otwarcia tematu. ChillOutPL, Dareczek proszę o nie zakładanie kolejnych tematów o tym samym, jeśli macie coś do siebie to kontaktujcie się bezpośrednio ze sobą.
                                                  Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
                                                  Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...